Nieuwe directeur benoemd voor Radius

Publicatiedatum: Vrijdag 15 april 2011
De Raad van Toezicht van Radius, organisatie voor welzijn land van Cuijk, heeft de heer J.J.(Jeroen) Rovers benoemd tot directeur-bestuurder van de organisatie.
Jeroen Rovers heeft deze functie in het afgelopen jaar al naar volle tevredenheid op interim basis bekleed. Hij zal met ingang van 1 mei aanstaande definitief de eindverantwoordelijkheid dragen.

De Raad van Toezicht is van mening hiermee op een adequate wijze te hebben voorzien in de vacature welke is ontstaan door het vertrek van mevrouw Moniek van Leeuwen.

Jeroen Rovers is 53 jaar en heeft in zijn loopbaan leiding gegeven aan meerdere welzijnorganisaties, voornamelijk in Midden en Oost Brabant.Bij Radius wacht hem een stevige opgave omdat inmiddels bekend is dat een aantal gemeenten in het Land van Cuijk zal moeten bezuinigen op het welzijnswerk. De gevolgen van deze ingrepen zullen ook voor Radius merkbaar zijn. De nieuwe directeur heeft de ambitie om naast het doorvoeren van de noodzakelijke bezuinigingen eigentijdse vormen van welzijnswerk te ontwikkelen.

Zowel de Raad van Toezicht, als het management en medewerkers van Radius zijn content dat met de benoeming van Jeroen Rovers, Radius weer een herkenbaar gezicht in de regio krijgt.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: