Stichting Bibliotheek Vierlingsbeek

Publicatiedatum: Maandag 25 april 2011
Allereerst willen wij jullie allemaal bedanken voor de reacties die we ontvingen na onze oproep om te zien of er steun is voor de plannen om de bieb in Vierlingsbeek geopend te houden.
Meer dan 600 reacties en nog steeds komen er elke dag nieuwe bij!

Omdat we niet iedereen persoonlijk kunnen inlichten willen we jullie de komende tijd op de hoogte houden van de status is via onder meer Globaal.

Op dit moment zijn we druk bezig om een begroting te maken, zodat we snel weten hoe ons plan er financieel uit komt te zien.

Daarnaast zijn we aan de gang om te bekijken hoe we vrijwilligers op de been kunnen gaan krijgen en wat er verwacht wordt van deze vrijwilligers.

Ook zal er snel een website in de lucht zijn waarop we jullie kunnen inlichten en waarop ook meer informatie te vinden zal zijn over de stand van zaken en de activiteiten van de stichting.

Verder is het natuurlijk zaak om te bekijken wat we nog als extra zouden kunnen doen met ONZE bibliotheek, dus welke andere activiteiten er nog meer plaats kunnen vinden om zo meerwaarde te geven aan de bieb.

Mochten er mensen zijn die graag met ons meedenken of ons willen helpen in bepaalde werkgroepen, dan nodigen we jullie van harte uit om te reageren naar : onzebeksebieb@gmail.com of om een van de leden van het voorlopig bestuur van de stichting aan te spreken.


Nogmaals enorm bedankt voor alle reacties! Dit doet ons beseffen dat er erg veel steun is voor de plannen en ook erg veel behoefte aan een bibliotheek in Vierlingsbeek!!

Stichting Bibliotheek Vierlingsbeek:
Juul de Bont, Geertjan van Groenland, Jolande Verbeeten, Margiet Verheijen, Lisette Verploegen, Jack Vervoort

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: