Willem vd Rijdt gaat fietsen

Publicatiedatum: Dinsdag 03 mei 2011
Beste mensen,

Zoals jullie allemaal wel weten, veronderstel ik maar gemakshalve, ben ik de uitdaging aangegaan om op 9 juni 2011 - over een week of vijf dus - de Nederlandse berg in Frankrijk, de Alpe d'Huez, met een aantal teamgenoten uit Boxmeer en met enkele duizenden "medelanders" zo vaak mogelijk op die ene dag te beklimmen. Het evenement, de actie, is meer dan bekend onder de naam Alpe d'HuZes.
Dit doen we maar voor een DOEL: zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen voor onderzoek naar een beter leven met kanker. Je kunt het ook anders formuleren: kanker moet over 10 jaar beschouwd kunnen worden als een chronische ziekte en om dat te kunnen realiseren is veel, ontzettend veel geld nodig en noodzakelijk.

Jullie financiële steun, laat ik daar maar niet onduidelijk over zijn, is daarbij van harte welkom of beter gezegd nog, onmisbaar.

Daarom ben ik brutaal, en in de ogen van sommigen wellicht lomp, genoeg om jullie (nog eens) op mijn/onze atie te attenderen. De tijd begint te dringen (onze trainingen (en die zijn tot nu toe niet flauw geweest) beginnen hun vruchten af te werpen) maar ons financiële einddoel is nog niet in zicht. We kunnen nog meer dan hulp genoeg gebruiken en dus doe ik een beroep op jullie. Klik op de "link" onder aan deze mail en steun mij(n)/ons doel)!!

Nadere informatie over de acie als geheel kun je vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl (zoek bij de actiepagina's 2011 op "boxmeer" en je komt op de teaminformatie(fietsdijkers))

Ik wil jullie vragen deze oproep om ondersteuning binnen jullie bestuur, dorp of wijk onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen (Je mag 'm uiteraard van een positief advies voorzien).

Met hartelijke groet en bij voorbaat hartstikke bedankt,

Willem

Voor nadere informatie en donaties:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/willemrijdt/willem-van-de-rijdt/donaties.aspx

Overigens. Op zaterdag 4 juni 2011 organiseert de Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze een benefietavond voor Alpe d'HuZes. De opbrengst van deze avond (een 5-gangen diner en drank, entertainment en een (diensten)veiling) komt eveneens geheel ten goede aan de actie.
Zie voor nadere informatie en eventuele aanmelding www.lions-tegen-kanker.nl

Op zondag 15 mei 2011 is een benefiet(s)concert van het Boxmeers Vocaal Ensemble, samen met Angels Rule en een tweetal leerlingen van het Elzendaalcollege. Dit concert wordt gehouden in de grote zaal van hotel Riche in Boxmeer en begint om 15.00 uur. De entree, € 5,--, komt geheel te goede aan de actie Alpe d'HuZes.

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: