Open dag van de Oogsttuin aan de Brembroeken

Publicatiedatum: Zondag 22 mei 2011
25 juni van 12.00 tot 17.00 uur


Aan de Brembroeken ligt een tuin waar het hele jaar door zo’n 70 (!) soorten groenten worden verbouwd. De oogsttuin is bedoeld voor mensen die geen tijd (of ruimte) hebben voor een eigen groentetuin. Wil je wel graag iets gezonds en fris van eigen bodem, dan kun je hier terecht. Je kunt een groenteabonnement nemen, waarbij je voor eigen gebruik kunt oogsten. Verser kan het niet! Daarnaast kun je als abonnementhouder ook af en toe een bosje bloemen bij elkaar plukken.
Tuinder Hans Weima verbouwt de groenten met liefde en zorg. Het mooie daarbij is dat hij geen gif, kunstmest of andere middelen gebruikt. Zo weet je altijd zeker wat je eet. En het leuke is, het komt ook nog eens uit Vortum!
Ben je benieuwd naar hoe het er aan toe gaat op de tuin en wat er oogstrijp is? Kom dan langs op de open dag op zaterdag 25 juni tussen 12 en 17 uur. De toegangsprijs voor de open dag is 2 euro en daar krijg je een rondleiding en een heerlijk kopje koffie voor. Ook inbegrepen is een boeiende workshop over gezonde voeding. Tot dan!
Zie ook www.inhetvolleleven.nl.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: