Inschrijving Maasheggenloop geopend

Publicatiedatum: Zaterdag 02 juli 2011
Atletiekvereniging Sporting Boxmeer heeft de inschrijving geopend voor de tiende Maasheggenloop, die wordt gehouden op zondag 25 september in Boxmeer. Net zoals in voorgaande jaren kan men meedoen aan verschillende afstanden, vanaf de 250 m voor de allerkleinsten tot en met de halve marathon.

Op zondag 25 september organiseert A.V. Sporting Boxmeer alweer haar10e Maasheggenloop. De start/finish is op het Wilhelminaplein in het centrum van Boxmeer. De bambinoloop van 250 meter en de jeugdloop (1 km) gaan door het dorp. De langere afstanden - de 2½, 5½ en 10 km èn uiteraard de halve marathon – starten in het dorp en lopen door het prachtige Maasheggengebied. Deze routes gaan zowel over verharde wegen als over bospaden.
Alle deelnemers krijgen bij de finish een leuke herinnering. Op iedere afstand krijgen degenen die als 1e, 2e en 3e finishen een prijs. Op de 10 km en de halve marathon zijn er ook geldprijzen. De Centrum Ondernemers Boxmeer stellen bovendien een speciale bonus van € 150,- beschikbaar voor degene die het parcoursrecord op de halve marathon verbreekt. Het record bij de mannen staat met 1:13:16 op naam van Eric Caluwaerts en het record bij de vrouwen met 1:32:16 op naam van Renske Smetsers.

Bij voorinschrijving via internet zijn de deelnemerskosten lager. Voorinschrijven kan via www.avsportingboxmeer.nl. Voorinschrijving verplicht nog niet tot deelname. Op de site komt binnenkort meer informatie over de 10e Maasheggenloop.
Wie meer informatie wil hebben kan contact opnemen met Marianne Aerts, tel. 0485–383838, e-mail wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.

De Centrum Ondernemers Boxmeer (COB) zijn nauw betrokken is bij de organisatie van dit evenement en organiseren op deze dag opnieuw een Koopzondag waarbij alle winkels geopend zijn.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: