Verrassende winnaar ONI-Toernooi 2011 (met Foto's)

Publicatiedatum: Woensdag 31 augustus 2011
Vortum-Mullem Afgelopen zondag vond alweer voor de 5e keer het ONI Stratentoernooi plaats. Elf uur 's ochtends was de aanvang en de teams en belangstellenden waren dan ook ruim aanwezig. Niet in de laatste plaats omdat vandaag tevens het nieuwe clubgebouw, waar ONI Samen met hondenclub HBSV gebruik van maakt, officieel werd geopend. Jos Tamminga, alszijnde de voorzitter van de Vortumse dorpsraad viel de eer te beurt om na een mooie speech het lint door te knippen.

Toen werd er plaats gemaakt voor de buurtteams, zodat deze konden laten zien wat een jaar van training in de praktijk tot uiting kan brengen. Hooggespannen werd er op het team van "Um de kerk" gelet, want zouden ze nadat ze de 2 voorgaande jaren de wisseltroffee mee naar hun buurt hadden genomen er ook dit jaar weer met de hoofdprijs vandoor gaan? Afgewisseld met enkele demonstraties van de hondenclub werd dan toch duidelijk dat niet "Um de kerk" of mede oudfinalist "oud Vortum" in de eindstrijd zat, maar dat deze eer dit jaar was weggelegd voor "De Goeie Kant" en "Rondom de Molen". Laatst genoemde ging er na de verlenging met een 4-3 overwinning met de felbegeerde bokaal vandoor.

Ook de jeugd tot 15 jaar speelde dit jaar weer een toernooi. Hier speelde maar liefst 3 teams mee van "De Goeie Kant". Het was dan ook geen verrassing dat 1 van deze teams in de finale stond en ook uiteindelijk won.

Foto's staan op deze site. 

Bron: ONI

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: