DE MUZIEKSALON START EEN NIEUW SEIZOEN

Publicatiedatum: Maandag 24 oktober 2011
Ook dit najaar wordt er op initatief van de Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer een "Muzieksalon" georganiseerd. Het afgelopen jaar kon de "Muzieksalon" zich verheugen in een grote belangstelling. Ad Snoeren verzorgde een aantal bijeenkomsten rond het thema Duitse en Franse componisten. Zijn onverwachte overlijden dreigde een eind te maken aan dit succesvolle initiatief van de SWOGB.

Het bestuur van de Stichting heeft evenwel in de persoon van Hans Terra een goede opvolger gevonden. In de regio Boxmeer is Hans Terra geen onbekende: hij dirigeert sinds enkele jaren de seniorenzangvereniging Maasecho en ook het vrouwenkoor Denna Sang uit Beugen zingt met veel plezier onder zijn enthousiasmerende leiding.

Waar en wanneer vindt de tweede cyclus van de "Muzieksalon" plaats? In de refter van de Weijer, op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 (inclusief een korte pauze). De data zijn 1, 8, 15, 22 en 29 november. Inderdaad, in een kort bestek van vijf weken de tweede cyclus.

Nieuwsgierig geworden? Heeft u belangstelling? Meldt u dan aan bij Radius, telefonisch 574440 of via www.swogb.nl. Van de deelnemers wordt voor deze tweede cyclus van vijf bijeenkomsten een bijdrage gevraagd van 17.50 euro.

U kunt zich aanmelden voor de tweede cyclus, met als rode draad: beeldende muziek door de eeuwen heen. Denk daarbij aan dieren, stormen, oorlogen, fabrieken, vliegtuigen en treinen, schilderijen, kinderspelletjes.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: