Unicefloop weer een groot succes

Publicatiedatum: Maandag 24 oktober 2011
Op zondag 25 september organiseerde het Regionaal Comité UNICEF de 28e Unicefloop in Afferden. De loop stond dit jaar in het teken van het recht op voeding.

Unicefvrijwilligers zijn eerst o.a. op basisschool St. Anna geweest om te vertellen over het werk van UNICEF. De leerlingen hebben daarna enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. En dat is goed gelukt: in Vortum-Mullem haalden de kinderen zo een bedrag van € 212,31 op.
In totaal zorgden 1650 kinderen van 28 basisscholen voor een bedrag van € 19.407,04!
Het Regionaal Comité UNICEF heeft met de Unicefloop een totaalbedrag van € 22.086,49 ingezameld. Een prachtig bedrag en een heel mooie bijdrage aan het werk van UNICEF!!

De Unicefloop was net als in voorgaande jaren een hele mooie wandeling, dit keer door de prachtige natuur rond Afferden. Iedereen heeft er van genoten. En de stralende zon maakte de dag helemaal af. Bij terugkomst kreeg iedereen een speld of een schoentje én een UNICEF-tas.

Nieuwe vrijwilligers
Als u graag ook een steentje bij wilt dragen aan het werk van UNICEF dan is er nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij het Regionaal Comité. Op dit moment zijn er zo’n 40 vrijwilligers actief. Het comité zoekt nog extra mensen voor diverse taken o.a. verkoop en secretariaat. Als u belangstelling heeft, neem dan contact op met Mia Bloemen, tel. 0478 – 641403 of mail naar unicef.landvancuijk@gmail.com.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: