P.P.P.P.P.P. weer los!! (Rectificatie)

Publicatiedatum: Woensdag 26 oktober 2011

Pakhuus Peeters Prestigeuze Plekkers Prinsen Poule
gaat weer van start.

(van onze verslaggever)
Voor de 5e keer alweer gaat dit jaar de P.P.P.P.P.P van start en dit jaar nog wel met een extra grote prijzenpot.
Vorig jaar was er niemand die kon bedenken dat Joris Roelofs prins zou worden en dat betekent dus dat de prijzenpot van vorig jaar automatisch doorschuift naar dit jaar.
Er wordt dan ook binnen de commissie verwacht dat het nog wel eens een groot gekke huis zou kunnen worden de komende twee donderdag avonden.

Toch is niet alles koek en ei. De relatie tussen de P.P.P.P.P.P (al sinds jaar en dag verbonden met de vortumse fanfare st Cornelius) en de fanfare st Cornelius zelf, ligt al enige maanden op losse schroeven. Binnen de P.P.P.P.P.P commissie vindt men het nog al vreemd dat de commissie nog steeds niet genoemd wordt bij het commissie overzicht op de fanfare website.
Volgens Guus van Bree is dit belachelijk: `Dit is de reden dat ik mij beschikbaar heb gesteld voor het bestuur van de fanfare en aangezien ik met grote meerderheid gekozen ben, kun je wel aannemen dat de achterban van de fanfare er ook zo over denkt`, laat hij in een verklaring weten.
Volgens kersverse voorzitter Roel Ebben zal er snel een oplossing moeten komen.
Ook al omdat er in de wandelgangen wordt gefluisterd dat carnavals vereniging de Plekkers wel brood ziet in de populaire poule.
Ze zouden zo hun eigen noodleidende poule een behoorlijke stimulans kunnen geven.
In een verklaring laat Roel Ebben nog weten dat er inmiddels een bemiddelaar is aangesteld, maar de heer A van Mill was niet bereikbaar voor commentaar.

Voorlopig blijft echter alles bij het oude en kun je dus gewoon komen poule op de komende twee donderdagavonden, ook de sms dienst blijft van kracht, voor 50 cent krijg je de komende week (zaterdag de 1e) 3 smsjes met aanwijzingen over de nieuwe prins zodat je gericht kunt inzetten.
De aanwijzingen worden verzorgt door (hoe kan het ook anders) de voorzitter van de Plekkers.

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: