Tussenstand P.P.P.P.P.P.

Publicatiedatum: Zaterdag 29 oktober 2011
JAN BROEDER, KOPLOPER BIJ P.P.P.P.P.P.

(van onze verslaggever)

Na de eerste poule avond van de P.P.P.P.P.P is Jan Broeder de koploper.
Aan het eind van de avond had die maar liefst 50% van de stemmen.
Aangezien er maar 4 stemmen uitgebracht waren, kan het dus nog alle kanten op.
Een rustig avondje dus. “da lijkt maar zo, zegt Koos van Bree, inderdaad is het heel erg rustig met poule, maar het hele sms gebeuren loopt als een tierelier.”
Ook niet gek als je bedenkt, dat met het prijzengeld van vorig jaar, de prijzen pot inmiddels al is opgelopen tot bijna 80 euro, een absoluut record.

De komende week worden de 3 aanwijzingen per sms ( u kunt nog meedoen: sms PRINS AAN + JE EIGEN NAAM naar 06 23950859 (eenmalig 50 cent) ) verzonden en volgende week zal er dan ook grof worden ingezet, zo is de verwachting.

Toch werd er diezelfde avond nog grof ingezet.
A van Mill (bemiddelaar in het conflict tussen de fanfare en de P.P.P.P.P.P.) wist al met zekerheid te vertellen wie er prins werd en zette daar meteen een vaatje bier op.
Aangezien Peter van B. er meteen op insprong en ook Roel E met gebaren liet weten deze weddenschap wel te zien zitten, was het meningsverschil tussen de fanfare en de P.P.P.P.P.P. ook meteen opgelost, (hoezo slimme bemiddelaar).
Alles opgelost?, nee, inmiddels wordt onderzocht, of deze constructie wel is toegestaan binnen de statuten van de P.P.P.P.P.P. .
(wordt vervolgd.)

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: