Kerkbestuur bedankt

Publicatiedatum: Dinsdag 01 november 2011
Beste Parochianen,

Per 1 september was de spreekwoordelijke kogel door de kerk en zijn de voormalige parochies van Boxmeer, Sambeek en Vortum-Mullem gefuseerd tot “Onze Lieve Vrouwe Parochie”.

Per deze datum is het oude kerkbestuur van Vortum-Mullen zijnde, Maria Hendriks, Toon Gerrits, Herman van Bree en Tonny van Duren door het Bisdom ’s-Hertogenbosch ontslagen van hun taak.

In het bestuur van “Onze Lieve Vrouwe Parochie” heeft onze dorps genoot Jacob Fleuren zitting genomen.

Ter ondersteuning van Jacob zullen de voornoemde personen nog zoveel mogelijk samen met Jacob daar waar nodig of wenselijk is de werkzaamheden blijven uitvoeren.

“Onze Lieve Vrouwe Parochie” heeft ook een eigen Internet-site welke vanaf vandaag via het Tabblad “Links” geselecteerd kan worden onder de naam :

“Onze Lieve Vrouwe Parochie – www.onzelievevrouweparochie.nl”.

Ik moet u er op wijzen dat van deze site alleen nog maar de homepage beschikbaar is en dat er nog het een en ander aan moet gebeuren voordat hij volledig in de lucht is.

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot het oude kerkbestuur, of Jacob Fleuren van het nieuwe kerkbestuur.

Natuurlijk bent u op werkdagen van 09:00 tot 12:00 ook welkom op het secretariaat van onze Parochie “Het Parochiehuis” aan de “van Sasse van Ysseltstraat 8“ 5831 HD te Boxmeer.

U kunt ook telefonisch contact opnemen (0485) 57 32 77 of een mail sturen (secretariaat@onzelievevrouweparochie.nl).

Rest mij als ex-vice voorzitter mede namens het voormalige kerkbestuur u te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Een extra woord van dank aan alle vrijwilligers waarop wij altijd een beroep hebben kunnen doen.

Ik hoop van harte en heb er het vertrouwen ook in dat de samenwerking binnen onze nieuwe “Onze Lieve Vrouwe Parochie” minstens zo inspirerend zal zijn als voorheen.

Verder wens ik het nieuwe bestuur, maar in het bijzonder Jacob Fleuren veel succes en wijsheid toe.


Met vriendelijke groet,

Tonny van Duren.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: