Hardlopen voor beginners

Publicatiedatum: Woensdag 22 februari 2012

Atletiek Vereniging Sporting Boxmeer start in maart weer met de cursus ‘hardlopen voor beginners’. Iedereen die wil leren hardlopen kan in Boxmeer op maandag 5 maart starten en in Overloon op zaterdag 10 maart.

A.V. Sporting Boxmeer geeft deze succesvolle beginnerscursus al vele jaren. Door de rustige trainingopbouw is het voor bijna iedereen mogelijk om in een periode van 15 weken tijd het hardlopen aan te leren. Tijdens de cursus wordt iedereen goed begeleid door professionele trainers. Bovendien krijgt men ook andere informatie die voor het sporten van belang is, zoals informatie over ademhaling, hartslag, voeding, schoenen en kleding. Na 15 weken wordt de cursus afgesloten met een testloop over 5 kilometer. Altijd een spannende, maar zeer geslaagde loop.

In Boxmeer start de beginnerscursus op maandag 5 maart om 19.00 uur op het honkbal-/atletiekveld aan de Graafseweg 37. In Overloon start de cursus op zaterdagochtend 10 maart om 9.00 uur. De trainingen in Overloon starten bij sporthal De Raaijhal, Raaijweg 15-17 en gaan van daaruit door de bossen rondom de sporthal.
De lessen duren ongeveer 1 uur en 15 min. De kosten bedragen 30 euro. Iedereen die graag wil kennis maken met hardlopen is van harte welkom. Men hoeft geen lid te worden van de atletiekvereniging. Meer informatie is te vinden op www.avsportingboxmeer.nl.
Heeft u vragen of wilt u iets melden, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik ben te bereiken via 0900-8844. Als ik u op dat moment niet te woord kan staan, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: