Woonwensenonderzoek Land van Cuijk

Publicatiedatum: Woensdag 28 maart 2012
De 5 gemeenten in het Land van Cuijk zijn gestart met een woonwensenonderzoek. Hierdoor willen zij inzicht krijgen in wensen en verlangens van huidige en toekomstige bewoners van onze streek.
Met de uitkomsten van dit onderzoek willen de gemeenten er voor zorgen dat de woningmarkt in onze regio beter aansluit op de toekomstige woonwensen van inwoners. Daar heeft iedereen immers baat bij of kan dat hebben!

Er is deze week huis-aan-huis, in onze regio tegelijk met het Boxmeers Weekblad, een brief bezorgd waarin de inwoners wordt gevraagd om via internet een enquête in te vullen. Die uitnodiging is gericht aan de hoofdbewoner van het huishouden maar ook aan (eventueel) inwonende kinderen van 16 jaar en ouder.
Het is namelijk belangrijk dat de gemeente, en niet alleen in Boxmeer maar ook in de regio, een beeld hebben waar we bij toekomstige bouwprojecten de nadruk op moeten leggen. Het zal er toe moeten leiden dat onze gemeente, en onze regio, een aantrekkelijke plek blijft om te blijven of te komen wonen.

Wat is de bedoeling?
Op de website www.woneninlvc.nl vindt u twee vragenlijsten. Eén vragenlijst voor de hoofdbewoner van het huishouden (degene aan wie de gemeentelijke belastingaanslag wordt gericht) en één vragenlijst voor eventuele inwonende kinderen van 16 jaar en ouder. De vragenlijst voor de hoofdbewoner kan slechts één keer per adres worden ingevuld. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. U heeft tot 10 april 2012 de gelegenheid om aan dit onderzoek deel te nemen. In juli 2012 worden de resultaten via de websites van de vijf gemeenten teruggekoppeld. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Omdat de Gemeente hiermee voorbij gaat aan de inwoners zonder internet vragen we u eenieder dit deze vragenlijst wil invullen, en geen internet heeft, te helpen.

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: