Weekendje groep 1,2 en 3

Publicatiedatum: Zaterdag 31 maart 2012

Helaas het weekendje voor de kinderen van groep 1, 2 en 3 is al weer voorbij, maar wat hebben we het gezellig gehad met z’n alle.
Om 12:00 uur kwamen de kinderen aan bij ut Benkske, meteen werden alle luchtbedden opgepompt en de andere slaapspullen klaargelegd.  Uiteindelijk waren allemaal compleet en werden de ouders gedag gezegd, gekust, geknuffeld en wat al niet meer. Wij gingen even naar het speeltuintje om te wachten op de auto ‘s die ons naar de Wanrooijse bergen brachten, ondertussen kregen de kinderen allemaal een broodje knak en die vonden zij heerlijk. En eindelijk was daar de laatste auto en konden wij vertrekken. Aangekomen bij de bergen ging het dak eraf, ze konden op een vulkaan klimmen, met ballen schieten, op een draaischijf, springen op de trampoline, in een karretje zichzelf de hoogte intrekken, een super steile glijbaan afglijden en wat al niet meer. we hebben ons heerlijk uit kunnen leven. en wat was het warm….ja want met de warmste dag tot nu toe zijn wij lekker naar de binnen speeltuin gegaan.

Rond 17:00 uur zijn we terug naar Vortum gereden en hebben we lekker frietjes gegeten daarna mochten de kinderen wat voor zichzelf doen. De meeste gingen meteen hun luchtbed uittesten en lino heeft een lekker muziekje gedraaid.
S’ avonds zijn we nog even een wandeling gaan maken en daarna moesten we in bed gaan liggen en konden ze nog een filmpje kijken.

De volgende dag waren de kinderen alweer vroeg op en hebben we lekker ontbeten met z’n alle. Daarna zijn we nog even buiten gaan spelen om vervolgens nog een filmpje te gaan kijken binnen onder het genot van een broodje knak en een glaasje fris, en daar kwamen de eerste ouders alweer  wat betekend dat het alweer afgelopen was.

Kortom wij als leiding vonden het hartstikke gezellig en wij hopen jullie ook! Gelukkig hebben we de foto’s nog en deze zijn dan ook te bekijken in het fotoalbum.

Bron: Jeugdvereniging

Geplaatst door: Brigitte Peeters

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: