BEZOEK EZELGASTERIJ Groeningen

Publicatiedatum: Vrijdag 13 april 2012

Donderdag 3 mei

KBO Vierlingsbeek/Groeningen gaat in samenwerking met Zonnebloem, Steunpunt Merlet en Stichting Welzijn Ouderen (SWOGB) met de gasten van Steunpunt Merlet en verdere belangstellende senioren uit onze dorpen een bezoek brengen aan de ezelgasterij in Groeningen.
We gaan er van uit dat het dan mooi weer is en dat wij de belangstellenden, mee kunnen nemen, ook senioren in hun rolstoel.
Wij vertrekken vanaf Steunpunt Merlet om 13.30 uur.
Hoort u niet bij de gasten van het Steunpunt maar wilt u graag mee met uw eigen rolstoel, of wilt u voor die middag graag een rolstoel huren om zo toch mee te kunnen, geef u dan tijdig op. U wordt dan thuis opgehaald. Natuurlijk zijn alle 55 plussers van harte welkom om mee te wandelen.
U kunt natuurlijk ook met eigen vervoer naar Groeningen gaan. U wordt dan om 14.00 uur verwacht en dient dan via de Passtraat te gaan waar u de auto of fiets kunt parkeren. Eigen bijdrage voor koffie met muffin € 2,--.
Graag weten wij als organisatie voor die middag met hoeveel deelnemers en rolstoelers wij zullen zijn. Daarom vragen wij u om vooraf aan te melden.

Opgeven en informatie inwinnen kan tot woensdag 25 april bij:

Secretariaat KBO Vierlingsbeek/Groeningen
Maria Rouwens
Laurentiusstraat 23
tel. 0478 – 631919

Steunpunt Merlet
Coördinator: Marieke Nab
op dinsdag en donderdag
tel. 0478 – 632322
Vierlingsbeek

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: