Senioren komen kijken bij de buren

Publicatiedatum: Dinsdag 17 april 2012
Zaterdag 2 juni: Senioren komen kijken bij de buren
De seniorenverenigingen in de Gemeente Boxmeer werken steeds meer samen. Niet alleen voor inspraak en belangenbehartiging bij de gemeente, maar ook om voor de ouderen in alle kernen allerlei activiteiten te organiseren. Op zaterdag 2 juni kunt u in de kernen van ‘Boxmeer Zuid’ – Vortum-Mullem, Groeningen-Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees en Smakt – kijken wat er zoal voor mogelijkheden zijn. Bovendien zijn er optredens en exposites zoals badminton en koersbal in Maashees, jeu de boules in Vierlingsbeek, barakken, darten en sjoelen in Holthees, tentoonstelling van de speelgoedcollectie van Piet Winkelmolen in Vortum-Mullem en in Overloon optredens van de volksdans- en coutrydansgroepen, expositie van oude werktuigen en gereedschappen. Ouderenkoor de Laatbloeiers zal in alle kernen krakers van vroeger ten gehore brengen.
En heeft u al de prachtige fietspaden in de gemeente beproefd? Langs de Maas of door de Overloonse en Stevensbeekse bossen? Een rondje langs alle zuidelijke kernen is ongeveer dertig kilometer lang. Natuurlijk kunt u ook naar eigen goeddunken een stukje overslaan, of de auto pakken.
Alle vijftigplussers uit de hele gemeente Boxmeer zijn van harte welkom. U kunt starten wanneer u wilt, in Vortum en Overloon vanuit het Gemeenschapshuis, in Vierlingsbeek vanuit de Joffershof, in Maashees vanuit Plein 27 en in Holthees vanuit ’t Trefpunt. Daar krijgt u een routebeschrijving en informatie over de plaatselijke activiteiten. Koffie en vlaai is beschikbaar. De dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Als u fietst, rij dan met de klok mee langs de fietspaden (Vortum-Vierlingsbeek-Maashees-Holthees-Overloon-Vortum).
Dus: Kom eens kijken bij de buren en maak er een gezellige dag van!

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: