Koninginnedag en bouwdagen in Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Vrijdag 27 april 2012
Uiteraard organiseren we ook dit jaar voor jong én oud diverse activiteiten tijdens “Koninginnedag Vortum-Mullem 2012”!

Zoals jullie inmiddels gewend zijn is er ‘s middags de welbekende Fietstocht vanaf 15.00 uur. Hierbij wordt je via een fietspuzzeltocht langs de mooiste plekjes in de prachtige omgeving rondom Vortum-Mullem geleidt.
Vooraf is er de gelegenheid om de eigengemaakte hutten van de kinderen te bewonderen vanaf 14.00 uur.

Ook al kun je niet aan de activiteiten zelf deelnemen, iedereen is van harte welkom tijdens het afsluitend feest in ’t Gemeenschapshuus vanaf 17.00 uur. Met discotheek Melody willen we voor een spetterende afsluiting zorgen met muziek voor jong en oud. In de loop van de avond zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden van de fietstocht en bouwdagen.

Ook dit jaar hopen we uiteraard op een grote opkomst tijdens deze Koninginnedag.

Voor de kinderen is er een lang weekend met diverse activiteiten gepland.
Met als thema Ridders & Jonkvrouwen mogen ze zelf hun “kastelen” hutten gaan bouwen. Daarnaast vinden er nog tal van andere activiteiten plaats.

Aanmelden voor de fietstocht en het aansluitend feest is niet nodig. Voor de activiteiten bedoeld voor de kinderen is dit wel verplicht. Je kan dat eenvoudig doen door op >>deze link<< te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen om vervolgens de mail te versturen.

Hierbij een overzicht van alle activiteiten en de daarbij horende tijden.

Programma:

Zat. 28 april 12.00u: Voor groep 4 t/m 8 beginnen op zaterdagmiddag de activiteiten al. Dit onder begeleiding van stichting Jeugdhuis en deze activiteit start op 12.00 uur met aansluitend een overnachting.
Zon. 29 april 10.00-16.00u: Groep 1 t/m 8 bouwactiviteiten
Ma. 30 april 10.00-15.00u: Koninginnedag bouwactiviteiten.
Vanaf 14.00 uur iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij jeugdhuis ’t Benkske. Er zal door een professional worden beoordeelt welke groep de mooiste hut heeft gemaakt.
  15.00u: Start van de fietstocht
  17.00u: Koninginnefeest in ‘t Gemeenschapshuus.
Om voor een mooie afsluiting te zorgen gaan we later die avond de hutten met een groot vuur verbranden op het sportveld.
     

Enkele regels omtrendt de bouwdagen:
  • De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen vanaf groep 1 t/m 8 woonachtig in het dorp Vortum-Mullem. Kinderen die jonger zijn mogen deelnemen, maar ouders dienen in dat geval zelf toezicht te houden.
  • Graag vooraf opgeven vóór vrijdag 27 april via de website
  • De kosten voor de bouwdagen zijn 5 euro per kind ongeacht deelname 1 of 2 dagen. Dit graag betalen bij aanvang bij de leiding.
  • Zondag 29 april zorgen wij voor de lunch. Op Koninginnedag verwachten we dat er een lunchpakketje wordt meegegeven (voor tussendoor drinken en een hapje wordt gezorgd).
  • Alle deelnemende kinderen nemen een wit T-shirt mee, met daarnaast een duidelijk "gemerkte" hamer en zaag als gereedschap om mee te werken. (let wel: de leiding is niet aansprakelijk voor het kwijt- of stukraken van het gereedschap. Wij zullen wel zoveel mogelijk toezien op het juiste gebruik hiervan)
  • Als activiteiten zijn afgerond worden kinderen van groep 1 t/m 3 door ouders opgehaald. Kinderen vanaf groep 4 gaan zelfstandig naar huis tenzij ouders anders hebben doorgeven bij de leiding. 
  • Bij slecht weer gaan de activiteiten zoveel mogelijk door. Het kan zijn dat het programma wordt aangepast. Houd hiervoor de website goed in de gaten aangezien alle communicatie via deze site verloopt.
Bij vragen omtrendt deze activiteiten kunt u terecht bij:
Lino Litjens: llitjens87@gmail.com of
Linda van Raaij: Koninginnedag@Vortum-Mullem.info

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: