Zicht op administratie door gratis hulp van vrijwilliger van de

Publicatiedatum: Zondag 06 mei 2012
Onze samenleving wordt steeds maar complexer. Er komen steeds meer regels en er zijn telkens weer nieuwe instanties. En al die instanties leveren hun eigen papierstroom op.

De verwerking van deze papieren kan een steeds groter probleem worden. Terwijl een geordende administratie belangrijk is omdat men minder makkelijk voordelen mis loopt. En voor mensen die ingeschakeld worden om belastingpapieren of andere formulieren in te vullen, is het makkelijker en minder tijdrovend om dit te doen vanuit een geordende administratie.
Soms hebben mensen hun administratie nog nooit zelf gedaan en voelen zich daar ook onzeker over. Gelukkig kunnen de deskundige vrijwilligers van de Thuisadministratie van de SWOGB u helpen.
Doelstelling van de Thuisadministratie is dat men, met behulp van de Schoenendoosmap, die € 5.50 kost, de administratie zelf kan bijhouden. Is dit moeilijk, dan kan dat met ondersteuning van een deskundige vrijwilliger. Deze kan, samen met u, de archiefmap inrichten. Daarnaast is de vrijwilliger ook bereid u structureel te ondersteunen.

HULP is GRATIS
De Thuisadministratie is een activiteit van de Stichting Welzijn Ouderen gemeente Boxmeer in samenwerking met Radius, organisatie voor welzijn Land van Cuijk
Wilt u meer weten over de dienst Thuisadministratie ?
Neemt u dan contact op met Diny Kuppen, ouderenwerkj Radius, organisatie voor welzijn land van Cuijk, tel. 0485-574440.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: