Seniorenfietstocht zaterdag 2 juni

Publicatiedatum: Dinsdag 15 mei 2012
Kijken bij de buren
Seniorenfietstocht zaterdag 2 juni

Op zaterdag 2 juni nodigen de ouderenorganisaties van de Gemeente Boxmeer U uit te komen kijken bij de KBO afdelingen in het zuidelijk deel van de gemeente. Iedereen is welkom, ook de kleinkinderen.

Tussen 10:00 en 17:00 is er van alles te doen en te zien: optredens en exposites zoals badminton en koersbal in Maashees, jeu de boules, een tentoonstelling van de oude schoenendoos en een verzameling van melkkuipjes in Vierlingsbeek, barakken, darten en sjoelen in Holthees, tentoonstelling van de speelgoedcollectie van Piet Winkelmolen in Vortum-Mullem en in Overloon expositie van oude werktuigen en gereedschappen. Na de middag zijn er in Overloon optredens van de volksdans- en coutrydansgroepen. Ouderenkoor de Laatbloeiers zal in alle kernen liedjes van vroeger ten gehore brengen.

U kunt een routebeschrijving halen bij elk van de vijf startpunten:
Gemeenschapshuis Vortum/Mullem
De Joffershof te Vierlingsbeek
Plein 27 te Maashees
Het Trefpunt in Holthees
Gemeenschapshuis te Overloon.

De hele fietstocht is ongeveer 35 km lang, maar u kunt met behulp van de knooppunten ook stukjes afsnijden. U kunt beginnen wanneer het u het beste uitkomt, vanuit elk van de startpunten. Voor de veiligheid is het wel belangrijk dat iedereen in dezelfde richting fietst, met de klok mee, zoals aangegeven in de routebeschrijving.

Pak de fiets en laat u verrassen!
En als u liever niet fietst, dan kunt u natuurlijk ook de auto nemen
en genieten van een gezellige dag bij uw buren!

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: