VGTUMULT naar BEMMEL!

Publicatiedatum: Zondag 03 juni 2012
VGTUMULT uit Vortum-Mullem gaat het komend weekend naar het grootste joekskapellenfestival dat Nederland rijk is. In het Gelderse Bemmel wordt komend weekend voor de 26e keer DE BEMMELSE DWEILDAG georganiseerd. Een groot evenement waar joekskapellen en dweilorkesten uit binnen- én buitenland hun opwachting maken en optredens verzorgen. Van ‘dweilen’ door de straten van Bemmel in de ‘leutklassen zonder podium’ tot kapellen die op grote podia de 10-duizenden bezoekers vermaken in de ‘wedstrijdklasse’.

VGTUMULT doet mee in de wedstrijdklasse in Bemmel. In totaal komen er meer dan 80 dweilorkesten naar Bemmel, waarvan er ruim 20 mee zullen doen in de wedstrijdklasse. De mannen en vrouwen van de Vortumse pretband gaan in Bemmel 4 optredens verzorgen verspreid over 4 podia. De club zal in een grote bus de reis naar Bemmel ondernemen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus. Geïnteresseerden kunnen zich melden via 0485 521592. Na dit grote evenement genieten de muzikanten van VGTUMULT van hun vakantie en zullen zij begin oktober weer van start gaan met het seizoen 2012/2013.

Let op: diegenen die nog meewillen met de bus naar Bemmel, kunnen zich melden bij Maarten Ebben 0485 521592. We vetrekken zondag om 10 uur bij Mat en Lies en zijn rond 19 uur weer in Vortum. De kosten zijn 10,-- per persoon; voor kids tot 12 jaar 5,--.

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: