19 augustus: ONI Stratentoernooi

Publicatiedatum: Dinsdag 19 juni 2012
Beste inwoners van Vortum-Mullem,

Het Urst van O.N.I. Is al enkele maanden intensief aan het trainen op sportcomplex "achter Thei Peeters". Een paar weken terug werd er maar nipt met 6-8 verloren van onze grote concurent om de kampioenschaal "La Compagnie" uit Boekel en aanstaande zaterdag om 15.00 uur mag de selectie van O.N.I. weer het heilige gras betreden om de degens te kruisen met "t Huukske" uit Beek en Donk (altijd lastig).
Hier zijn overigens nog gratis entree bewijzen voor te verdienen zijn als u het goede antwoord geeft op de vraag: Hoe spel je "O.N.I.". (graag je antwoord voor zaterdag aanstaande in een voldoende gefrankeerde envelope posten in het gastenboek)

Maar dit is nog niet alles... Ook dit jaar zijn we alweer druk bezig met het ONI-Stratentoernooi. En dit jaar gaat op zondag 19 augustus beslist worden wie er het recht heeft op de felbegeerde wisselbokalen.
Dus trek je voetbalschoenen maar weer aan om alvast een beetje balgevoel te creëren zodat ook jullie straat/ buurtschap zich van haar beste sportieve kant kan laten zien !!

Tot dan, tot 19 augustus !!

Bestuur ONI

Bron: ONI

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: