Zorgboerderij Samen biedt kwaliteitszorg.

Publicatiedatum: Zaterdag 07 juli 2012
Op Vrijdag 22 Juni heeft Zorgboerderij Samen het keurmerk voor het Kwaliteitssysteem van Zorgboeren behaald. Dit keurmerk laat zien dat de Zorgboerderij kwaliteitszorg levert.

Het Keurmerk Kwaliteitssysteem heeft tot doel te bewerkstelligen dat er professionele en kwalitatief hoogwaardige zorg op de zorgboerderij geleverd wordt en dat de geboden zorg toetsbaar en transparant is. De bezoekers en de zorgpartners weten dan hoe de zorg en begeleiding eruit zien en kunnen zo bepalen of het aanbod past bij hun doelstellingen en wensen.

Jan Koenders van de Federatie Landbouw en Zorg is bij ons uitgebreid komen kijken. Ook is er een werkmap beoordeeld waarin beschreven staat dat Zorgboerderij Samen staat voor kleinschaligheid en persoonlijke aandacht waarbij de wensen van de bezoeker centraal staan. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we het keurmerk aan de muur hebben hangen.

Iet Cremers, zorgboerin van “Samen”, is erg blij met dit keurmerk. “Het geeft aan dat ik en de mensen die mij helpen kwalitatief goed werk verrichten, het is een beloning op ons werk” aldus Iet.

Voor meer informatie: www.zorgboerderijsamen.nl

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: