GELOOFSWEG SAMEN VIEREN

Publicatiedatum: Woensdag 29 augustus 2012

Uitnodiging voor een gezamenlijke viering aan het begin van het nieuwe werkjaar
St. Petrusbasiliek zondag 2 september 10.30 uur + aansluitend koffie en programma

1 September a.s. is het een jaar geleden dat de Onze Lieve Vrouwe parochie werd opgericht na een fusie van de parochies Boxmeer, Sambeek en Vortum-Mullem. We vierden dat nieuwe begin op 9 oktober 2011 jl.
Op zondag 2 september a.s. willen we het eerste jaar van onze ‘Geloofsweg samen’ vieren
en daarmee - na de vakanties - een gezamenlijke start maken van het nieuwe werkjaar voor de Onze Lieve Vrouwe parochie met zijn diverse kerklocaties, de vele vrijwilligers en koren die zich steeds weer inzetten.
We beginnen die dag met een feestelijke gezamenlijke Eucharistieviering om 10.30 uur in de St. Petrusbasiliek te Boxmeer. Daarvoor worden alle parochianen en belangstellenden, jong en ouder, alle vrijwilligers van de drie kerklocaties en gezamenlijke koren van harte uitgenodigd.
Na de viering hopen we elkaar te ontmoeten in of nabij de Petrusbasiliek - afhankelijk van het weer - onder het genot van koffie/thee etc., waar mogelijk in standjes of op ‘n andere manier de verschillende kerklocaties, werkgroepen, etc. zich presenteren met projecten / activiteiten waar ze mee bezig zijn, of plannen die ze hebben voor komend seizoen … en waarvoor ze misschien ook nog enthousiaste vrijwilligers willen werven om in te haken en mee te gaan lopen op de ‘Geloofsweg samen….’

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: