Verhuizing naar gezondheidscentrum een feit

Publicatiedatum: Woensdag 29 augustus 2012
Verhuizing fysiotherapiepraktijk van Dongen, huisartsenpraktijk Mosch-v.d. Born en tandartspraktijk Tan naar gezondheidscentrum nabij Merletgaarde.

Zoals wellicht bekend is, na ruim een jaar bouwen, het gezondheidscentrum in Vierlingsbeek afgelopen maandag 3 september door alle drie de praktijken in gebruik genomen en zijn vanaf die datum de praktijken aan de Grotestraat 27 (huisartsenpraktijk/apotheek) en Beekstraat 22 (fysiotherapie- en tandartspraktijk) gesloten.
Wij als gebruikers van het nieuwe gezondheidscentrum zijn erg tevreden over de manier waarop het gebouw uiteindelijk nog in zo’n korte tijd is gerealiseerd en zijn erg ingenomen met het bereikte resultaat. In de kern van Vierlingsbeek is in nauwe samenwerking met Wonen Vierlingsbeek een centrum ontwikkeld waar een adequate voorziening voor de eerstelijns gezondheidszorg voor de komende jaren gegarandeerd wordt en waar op een nog efficiëntere manier door de beroepsbeoefenaren samengewerkt kan worden.
Met ingang van 3 september is de huisartsenpraktijk/apotheek gevestigd aan de Merletgaarde 32 A, de tandartspraktijk aan de Merletgaarde 32 B en de fysiotherapiepraktijk aan de Merletgaarde 32 C; De postcode van de drie praktijk is 5821 BW. Alle drie de praktijken zijn via een centrale toegang prima bereikbaar vanaf een ruime parkeergelegenheid op het binnenterrein van de Merletgaarde. De telefoonnummers van de drie praktijken blijven ongewijzigd.
Het centrum werd op 3 september stilzwijgend in gebruik genomen maar als we goed en wel gewend zijn aan ons nieuwe onderkomen, is het de bedoeling dat het centrum in het najaar nog officieel wordt geopend en dat er een open dag wordt georganiseerd. U wordt daar te zijner tijd nader over geïnformeerd.
Vertrouwend dat we u door ons nieuwe onderkomen en nauwere samenwerking nog beter van dienst kunnen zijn, verblijven wij met vriendelijke groet
Fysiotherapiepraktijk van Dongen
Huisartsenpraktijk Mosch-v.d. Born
Tandartspraktijk Tan.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: