P.P.P.P.P.P. nieuws

Publicatiedatum: Vrijdag 09 november 2012
Peter Stevens favoriet in P.P.P.P.P.P.

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. Hoe kan het zijn dat de stukjes-op-het-internet-zetter van de fanfare: Frans Broeder, op vakantie is in de drukste en belangrijkste tijd van het jaar?
Dat was de grote vraag van gisteravond.
De altijd kordate archivaris schitterde gisterenavond door afwezigheid, maar belangrijker nog, de advertentie over de poule avond was niet geplaatst.
Dus i.p.v een gemeenschapshuis vol poulende Vortumse mensen was het gisteravond daarom ook relatief rustig. Ook voorzitter Roel Ebben baalde verschrikkelijk:” Ik had gehoopt dat we na alle commotie over het concours, wel/niet gaan, 3e of 4e klasse (we gaan uiteindelijk niet) we eindelijk eens een rustige ledenvergadering konden hebben, maar ik zie  de bui alweer hangen”, was zijn reactie.
Werd er dan niet gepouled, tuurlijk wel, en daar verscheen meteen al een nieuw verschijnsel wat we alleen kennen uit de politiek.
Nl de lijstduwer.
Anneriet poulde maarliefst 3x op Peter Stevens, die daarmee Leo Reijnders definitief achter zich liet.
De link was gauw gelegd. Anneriet-? Peter Schoofs als adjudant---? Peter Stevens als Prins.
Toen was er geen houden meer aan, en schoof Peter Stevens aan kop van de lijst die die dus niet meer afstond. Ook het vroegtijdig naar huisgaan van Mark Cremers werdt verdacht gevonden en kwam uiteindelijk op een knappe 4 plaats terecht.
Er werd ook weer een vaatje bier verwed, die volgens goed gebruik volgende week, als de nieuwe prins de prijsuitreiking doet, wordt leeg gemaakt.
De heer A. van Mill is echter nog wel op zoek naar iemand die met hem wil wedden, belangstellende kunnen zich bij hem melden. Inzet is dat A. van Mill zeker weet wie de prins wordt: nl Frans broeder. Tenminste, als die niet op vakantie is.

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: