Kerstpakkettenaktie "Sneeuwbal"

Publicatiedatum: Woensdag 28 november 2012
                                                                                                           
De kerstpakkettenaktie van de vereniging “Sneeuwbal” was in 2011 weer een grandioos succes! Nu alweer voor het 8e jaar zullen we ons inspannen om de mensen die het niet breed hebben een fijne kerst te bezorgen. Met zoveel positieve reacties en met medewerking van zoveel mensen in de gemeente was die beslissing om dit jaar weer door te gaan niet moeilijk.
Met de Aktie van vorig jaar hebben we gemerkt dat er steeds meer particulieren zijn die ons willen helpen. Wij kregen hele pakketten maar ook tassen met etenswaren en andere gebruiksartikelen. Giften kwamen ook binnen. Doet u dit jaar ook (weer) mee? Met  fijne feestdagen in het vooruitzicht geeft het misschien een goed gevoel om het kerstpakket dat u zelf krijgt voor ons doel af te staan. Als u liever zelf een pakket wilt samenstellen kan dat natuurlijk ook. Zo’n gebaar zouden wij erg waarderen. Ook een donatie is van harte welkom.
(Ons banknummer is: 1402 96 034 t.n.v. A.van Rossen)
Uw pakket/donatie kunt u dan inleveren bij ( let op! ) “Hotel Restaurant De Baronie” vlakbij stations overweg Boxmeer. Of na 18.00 uur tel.: 0485-574978  bij Paulien Gilles St.Hubertusstraat 2 Vortum-Mullem Wij zorgen er dan voor dat het pakket op discrete wijze op de juiste plek terechtkomt.
Als u niet in de gelegenheid bent om naar bovenstaande adres te komen, zorgen wij er voor dat uw pakket /donatie wordt opgehaald. U kunt hiervoor contact opnemen met: Adriaan van Rossen, tel.: 0478-641655 of Hilly van Neerven,
tel.: 0485-575807.

Bij voorbaat onze dank.
De werkgroep “Sneeuwbal”

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: