Gif ut Dur

Publicatiedatum: Dinsdag 29 januari 2013
Een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn vanuit Bibliobeek  te Vierlingsbeek een nieuw project opgestart namelijk Gif ut Dur.

Gif ut Dur is een talenten doorgeefprogramma waarin aanbieders uit eigen dorp één of meerdere workshops verzorgen voor deelnemers uit eigen dorp. In beginsel is het programma voor de dorpen Vierlingsbeek, Groeningen, Maashees, Holthees en Vortum Mullem.
Met dit project willen we talenten een podium geven, aanbieders met elkaar verbinden en inkomsten genereren voor de exploitatie van de bibliotheek.

In de lente van 2013 start Gif ut Dur met diverse workshops voor volwassenen op het gebied van bewegen, koken, social media en persoonlijke ontwikkeling. Het is de bedoeling dat Gif ut Dur een leuk, gevarieerd aanbod op het gebied van sport/cultuur/kennis/natuur/dans en drama wordt.
Wij stellen met alle workshopaanbieders, een programma samen. Het programma komt op de website maar ook in bijvoorbeeld de dorpsbladen te staan. Daarnaast verzorgen wij de inschrijvingen, bevestigingen en betalingen.

Naast een leuke ervaring kan het project voor jou en/of je vereniging of bedrijf iets waardevols opleveren. Denk aan de extra PR en naamsbekendheid in deze regio maar ook je bijdrage aan en betrokkenheid voor de leefbaarheid in onze dorpen.

Meedoen als aanbieder ?? Bel of stuur een email
info@bibliobeek.nl  /www.bibliobeek.nl
Coördinator Gif ut Dur: Ellen Smits 06-30970196. 
Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met een van de initiatiefnemers.

Hartelijke groeten namens Gif ut Dur
Luc de Bruijn, Petra Denen, Marion Reefs, Ellen Smits en Lisette Verploegen

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: