Even voorstellen!

Publicatiedatum: Zaterdag 23 februari 2013
Sinds kort zijn wij inwoners van Vortum-Mullem, door in ons stulpje op de Sint Hubertusstraat 35 te gaan wonen. Langs deze weg willen wij ons kort even voorstellen J Wij zijn Renske en Paul, en zijn naar hier verhuisd vanuit Gennep. Nadat we daar een paar jaar in een huurwoning samengewoond hebben, vonden we het nu tijd om een plaats voor onszelf te hebben.
Na zowel in Boxmeer, Gennep en Ottersum rondgekeken te hebben, kregen we dit huis in Vortum-Mullem in de smiezen, en zijn we hier eens gaan rondkijken. Dat beviel ons gelijk heel erg goed! Zo goed dat we de aankoop doorgezet hebben, en nu lekker aan het genieten zijn.
We zijn graag samen op pad om foto’s te maken (zie www.renskevandenbroecke.nl) en qua sport doen we aan hardlopen en badminton. Wanneer de zon schijnt zijn we daarnaast ook graag onderweg met ons geliefde camperbusje (VW T3), waarmee we al heel wat kilometers afgelegd hebben.
We zijn nog niet helemaal klaar hier, maar we wonen in ieder geval erg fijn. De koffie staat klaar voor iedereen die eens kennis wil maken, of gewoon nieuwsgierig is!
Groetjes Renske van den Broecke & Paul Rütter

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: