Nieuwe directeur Wonen Vierlingsbeek

Publicatiedatum: Zaterdag 06 april 2013
Per 1 april 2013 heeft Wonen Vierlingsbeek een nieuwe directeur. De huidige directeur, Tonny Strijbosch, werkt dan sinds 1985 in de sector sociale woningbouw. Na zich de afgelopen zeven jaar ingezet te hebben voor Wonen Vierlingsbeek met werkgebied Groeningen, Holthees, Maashees, Overloon, Smakt, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem,  gaat hij genieten van zijn vroegpensioen.

Peter Verhoeven uit Heumen neemt het stokje van Tonny over. Hij heeft geruime ervaring en kennis opgedaan binnen de corporatiesector. In zijn woonplaats Heumen, een kleine kern zoals de kernen waarin Wonen Vierlingsbeek actief is, staat Peter Verhoeven midden in het verenigingsleven. Als geen ander kent hij dan ook de kansen en bedreigingen voor kleine kernen en ziet hij de meerwaarde van een kleine woningcorporatie in deze plattelandskernen.

Wilt u graag persoonlijk afscheid nemen van Tonny Strijbosch? Dan bent u van harte welkom op vrijdag 19 april 2013 tussen 16.30 en 18.30 uur tijdens zijn afscheidsreceptie in “De vier Linden” in Vierlingsbeek.

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: