Koningsdag en Piraten bouwdagen in Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Dinsdag 09 april 2013
Uiteraard organiseren we ook dit jaar voor jong én oud diverse activiteiten rondom“Koningsdag Vortum-Mullem 2013”!

De ochtend van de troonswisseling bekijken we deze plechtigheid op een groot beeldscherm bij ’t Benkske, onder het genot van een hapje en een drankje. Hierbij is iedereen welkom en voor de kinderen zijn er voldoende speelactiviteiten.

Zoals jullie inmiddels jarenlang gewend zijn is er ‘s middags de welbekende fietstocht vanaf 15.00 uur. Hierbij wordt je via een fietspuzzeltocht langs de mooiste plekjes in de prachtige omgeving rondom Vortum-Mullem geleidt. Let op; deze keer steken we de Maas over, dus zorg dat je geld bij je hebt voor de veerpont.

 

Ook al kun je niet aan de activiteiten zelf deelnemen, iedereen is van harte welkom tijdens het afsluitend feest in ’t Gemeenschapshuus vanaf 17.00 uur. Met discotheek van een lokale, tot op heden nog niet ontdekte ras DJ, willen we voor een spetterende afsluiting zorgen met piratenmuziek voor jong en oud. In de loop van de avond zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden van de fietstocht.
Ook dit jaar hopen we op een grote opkomst tijdens deze Koningsdag.

Voor de kinderen is er een lang weekend met activiteiten gepland. Met als thema “Piraten” mogen ze zelf hun hutten gaan bouwen. Daarnaast vinden er nog tal van andere activiteiten plaats.

Voor de fietstocht en aansluitend feest is aanmelden niet nodig. Voor de activiteiten bedoeld voor de kinderen is aanmelden wel verplicht; graag aanmelden voor 21 april. Dit kun je eenvoudig doen door op >>deze link<< te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen om daarna de mail te versturen.

Hierbij een overzicht van alle activiteiten en de daarbij horende tijden.

Programma:


Zat. 27 april 10.00u: Voor groep 4 t/m 8 beginnen op zaterdagochtend de activiteiten al. Dit onder begeleiding van stichting Jeugdhuis en deze activiteit start op 10.00 uur (ivm sportverplichtingen is het mogelijk later aan te sluiten dit svp melden) met aansluitend een overnachting.
Zon. 28 april 11.00-15.00u: Groep 1 t/m 8 bouwactiviteiten
Ma. 29 april 10.00-15.00u: Groep 1 t/m 8 bouwactiviteiten
Di. 30 april 10.00-12.00u: Koningsdag: Voor iedereen van 10.00-12.00u troonswisseling op groot beeldscherm bij ’t Benkske en activiteiten voor de kinderen.
  15.00u: Aanvang Fietstocht
Let op; deze keer steken we de Maas over, dus zorg dat je geld bij je hebt voor de veerpont
  17.00u: Koningsfeest in ‘t Gemeenschapshuus.
     

Enkele regels omtrendt de bouwdagen:
  • De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen vanaf groep 1 t/m 8 woonachtig in het dorp Vortum-Mullem. Kinderen die jonger zijn mogen deelnemen, maar ouders dienen in dat geval zelf toezicht te houden.
  • Graag vooraf opgeven vóór zondag 21 april via de website
  • De kosten voor de bouwdagen zijn 7,50 euro per kind ongeacht deelname 1 of 2 dagen. Dit graag gepast betalen bij aanvang bij de leiding.
  • Zondag 28 april zorgen wij voor de lunch. Op maandag 29 april verwachten we dat er een lunchpakketje wordt meegegeven (voor tussendoor drinken en een hapje wordt gezorgd).
  • Alle deelnemende kinderen nemen een duidelijk "gemerkte" hamer en zaag mee als gereedschap om mee te werken. (let wel: de leiding is niet aansprakelijk voor het kwijt- of stukraken van het gereedschap. Wij zullen wel zoveel mogelijk toezien op het juiste gebruik hiervan)
  • Als activiteiten zijn afgerond worden kinderen van groep 1 t/m 3 door ouders opgehaald. Kinderen vanaf groep 4 gaan zelfstandig naar huis tenzij ouders anders hebben doorgeven bij de leiding. 
  • Bij slecht weer gaan de activiteiten zoveel mogelijk door. Het kan zijn dat het programma wordt aangepast. Houd hiervoor de website goed in de gaten aangezien alle communicatie via deze site verloopt.
Bij vragen omtrendt deze activiteiten kunt u terecht bij:
Lino Litjens: llitjens87@gmail.com of
Linda van Raaij: Koninginnedag@Vortum-Mullem.info

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: