Workshop ‘Van Leden naar Vrijwilligers’

Publicatiedatum: Dinsdag 01 oktober 2013

 
Kampt uw vereniging ook met een tekort aan vrijwilligers? Heeft u al wel eens uw leden om hulp gevraagd?
 
In samenwerking met BuroTrans, organiseert Actieradius een workshop voor verenigingen over het werven van vrijwilligers onder de eigen leden. Actieradius is een onderdeel van Radius organisatie voor welzijn Land van Cuijk.
 
Een workshop waarbij we twee methoden bespreken om binnen de vereniging meer leden te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk. Besproken wordt onder andere: wat is er nodig om passieve leden te activeren tot vrijwilligerswerk? Wat gaat er goed als het gaat over interne werving van vrijwilligers en wat kan er beter?
De workshop duurt 2,5 uur en is interactief, waarbij oefenen en uitwisseling centraal staat. Let op: voor deze workshop kunnen maximaal 16 personen per avond zich aanmelden met maximaal van 2 personen per vereniging; dus wees er op tijd bij.
 
Waar & wanneer:
Boxmeer, locatie De Driewiek: Maandag 28 oktober aanvang 19.30 u.
Mill, locatie Myllesweerd: Woensdag 30 oktober aanvang 19.30 u.
 
Meld u vóór 21 oktober aan door een e-mail te sturen naar info@radius-lvc.nl en vermeld hierbij op welke datum u komt, de naam van uw organisatie en hoeveel personen deelnemen. U ontvangt van ons daarna een bevestiging. Per workshop kunnen 16 personen deelnemen. Dus ben er snel bij want vol is vol!
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: