Try out "Wilhelmien's Tapasavond"

Publicatiedatum: Zondag 06 oktober 2013
Try out. Zoals de meeste wel weten ben ik afgelopen zomer naar Kenia geweest om daar te werken voor weeskinderen. Dankzij steun van veel lieve mensen konden we daar veel doen.

Het houdt daar echter niet mee op. De kinderen hebben me zo geraakt dat ik besloten heb om me samen met anderen in te zetten voor deze kinderen, om ze te verzekeren van een toekomst. Daarom zijn we allerlei manieren aan het bedenken om geld in te zamelen voor de Furaha-orphans-Kenia.
Enkele weken geleden heb ik een tapasavond verzorgd voor "oud-collega's. Deze avond was zeer geslaagd en werd "restaurantwaardig"genoemd. Misschien een beetje teveel eer maar het heeft me wel op het idee gebracht om af en toe een tapasavond te organiseren voor groepjes van 6 tot 10 personen. De opbrengst van deze avonden zijn voor onze weeskinderen in Kenia.

 
Tapas Dus wie wil het uitproberen?

Avonden die t/m/december beschikbaar zijn:
18/10, 30/10, 13/11, 17/11, en 1/12.

Voorlopig organiseer ik het thuis in mijn eigen huiskamer. Als het goed bevalt dan kan vanaf 1 januari geboekt worden in overleg. Op tijd melden want ik werk onregelmatig dus moet mijn diensten aan kunnen vragen.
Dus mocht je interesse hebben? Wie het eerst komt......

Wilhelmien Roelofs-Straatman
06-20856306  /  frankenwilhelmien@home.nl

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: