SASKiA BROEDER EN ILSE LAMERS-FLEUREN WINNAARS P.P.P.P.P.P

Publicatiedatum: Dinsdag 12 november 2013
Twee Dames winnen P.P.P.P.P.P

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. Wie denkt dat de P.P.P.P.P.P een simpel spelletje is en waar het er rustig aan toe gaat die heeft het dus ernstig mis.
Zo bleek afgelopen zaterdag wel bij het uitkomen van de nieuwe prins.
Niet de gedoodverfde favoriet Mark Cremers, die eerder op de avond  nog als een rijzende ster werd binnen gehaald, maar Marc van de Horst is de nieuwbakken prins in het plekkersriek.
Uiteindelijk waren het Saskia Broeder en Ilse lamers –fleuren die met de hoogste eer in het plekkersriek gingen strijken.
Waar Saskia na intense en diepgaande gesprekken met haar vriend Rob op de juiste naam kwam, zo pakte Ilse het heel anders aan.
De sambeekse met Vortumse roots, die vorige week nog verklaarde geen flauw idee te hebben, ging uiterst geraffineerd te werk.
Eerst ontfutselde ze bij haar vriendin Saskia de naam, vervolgens misleidde ze op de P-app iedereen door een zeer uitgekiende uitleg te geven van de hints, waardoor Geert van Raaij omhoog schoot, om een paar dagen later voor de goede vorm nog wat andere prinsen te poulen en daarna het hele weekend onder te duiken.
Saskia kon er wel omlachen:”ach ja, zegt ze, hedde geluk, kriegde twee rondjes”.
Het bier zal zo wie zo wel geen probleem worden, komende donderdagavond als Prins Marc dun urste de prijsuitreiking komt doen.
Toon van Mill verloor weer zijn traditionele weddenschap en zal donderdag weer een vat bier ter beschikking stellen.
De dorpstycoon die voornamelijk investeerd in Mark Cremers en ( volle) biervaten laat weten nog het volste vertrouwen te hebben in zijn pupil.
“Ooit zal die het worden” laat een strijdlustige van Mill weten. “Al kost het me nog 20 vaten bier”.
Waarmee een einde kwam aan een mooi P.P.P.P.P.P. jaar.
 

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: