Pronkzitting in voorbereiding

Publicatiedatum: Dinsdag 19 november 2013
De Pronkzittingcie is eind oktober weer bij elkaar geweest, om te kijken welke acties we moeten inzetten om de zittingsavonden tot een succes te maken.Het komt lang niet altijd voor maar de  commissie was bijna voltallig aanwezig om allerhande  zaken te bespreken. Een goed teken want de leden  zaten vol inspiraties en de ideeën rolden over de tafel  bij ons crisiscentrum in de PS straat te Vortum-Mullem.

Eerst maar eens de planning van de verschillende data en  boeken van de zalencomplexen .  Het contracteren van geluid, licht en TV opnamen is voor ons ondertussen dagelijkse kost.  Na gedegen en strategisch overleg met de financiële afdeling van Cv De Plekkers kunnen we ook daar spijkers met koppen slaan.

En dan komt natuurlijk de vraag, die we ons elk jaar stellen: Kunnen we voldoende  mensen  motiveren om hun brede scala aan  talenten ten toon te spreiden op de bühne .  Op dit vlak worden de euri’s  streng bewaakt en volgens ons terecht want Vortums talent  is voor geen goud te koop.  Onze boekingsafdeling kan gelukkig al melding maken van een toenemende belangstelling voor deelname. Het afgelopen jaar heeft de Pronkzittingscie een uitgebreid  mondeling significant onderzoek gedaan naar de inhoudelijke  en organisatorische waardering van de Pronkavonden.  Het zal u allen niet verwonderen dat de uitslag ruim voldoende scoort. Toch willen we u een belangrijke opmerking niet onthouden.  Die luidt:  onmiskenbaar geweldige avonden van een hoog gehalte  die wat meer ingevuld mochten worden met Vortumse praotjes en buuts.

De cie neemt dit ter harte en zal hier samen met de artiesten zoveel mogelijk invulling aan proberen te  geven. Tot slot een verzoek aan alle mensen uit Vortum-Mullem om uw creatieve denktank  aan het werk te zetten  voor een Vortums Praotje, buut of andere act  en nodigen daarom dan ook alle jonge en oude lefgozers en creatievelingen uit  om mee te denken en eventueel actief mee te doen aan de pronkzitting 2014 bij Math en Lies op 22 november om 20.30 uur. Of uw spontaan aan te melden via onze boekingsman: Pedro Lamers ( 06-15254022 )

Pronkzittingcie Cv de Plekkers 
 

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: