computercursus swogb

Publicatiedatum: Zaterdag 23 november 2013
~~Start computercursussen
SeniorWeb.nl start in week 3 van 2014 met nieuwe speciaal op ouderen gerichte cursussen van maximaal 1-2 cursisten per docent.
Door de groeiende vraag naar computercursussen voor ouderen heeft SeniorWeb.nl in samenwerking met de SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer) een nieuw programma samengesteld.
De cursussen worden op verschillende plaatsen in de gemeente Boxmeer gegeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van docenten zal een cursus starten in: Overloon, Vierlingsbeek, Sambeek, Boxmeer, Rijkevoort, Beugen en Oeffelt.
Cursisten zullen over data en locatie persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Er zijn beginners- en gevorderdencursussen voor Windows (XP, Vista,7,8), Word, Excel en speciaal op Internet gerichte cursussen. Ook de cursus Foto-bewerken (met Picasa) geniet veel belangstelling.
U kunt ook deelnemen aan een cursus "gebruik van iPad of Tablet".
Programma’s als Skype, Facebook, Twitter, Linkedin enz. komen dan aan bod.

Een cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. U betaalt hiervoor slechts € 30,- Het cursus boek kost ca. € 20,-.

U kunt nu al een inschrijfformulier aanvragen bij het secretariaat, tel.nr. 0485-574440 of per e-mail info@radius-lvc.nl.
Voor nadere informatie kunt u ook mailen naar de heer P. Ermers (coördinator) via: permers@ziggo.nl of bellen: tel.nr. 0485-362311.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: