KBO Nieuws

Publicatiedatum: Maandag 23 december 2013
 
Het bestuur wenst alle leden en mensen van Vortum=Mullem een gezond en gelukkig 2014 , we hopen dat we komend jaar weer iets kunnen betekenen voor de ouderen in ons dorp . Als we de uitslag van het onderzoek ,dat onlangs onder jullie is gehouden , hebben geëvalueerd zullen we plannen en met eventuele oplossingen komen .
Afgelopen jaar is de jeu de boules baan tot stand gekomen een aantal mensen is hier iedere dinsdag met veel plezier bezig , in 2014 gaan we bekijken wat we nog meer  kunnen doen met name voor de jongere ouderen . Om dit te verwezenlijken   is het wel noodzakelijk dat het bestuur voltallig is en we zijn dan ook op zoek naar een nieuw bestuurslid bij voorkeur een vrouwelijke .
Verder in dit nummer de jaarplanner , we hebben er voor gekozen om de jaarvergadering iets later te plannen als gebruikelijk dit in verband met carnaval
Ook willen we de dames van de kookgroep met 65 PLUS aan tafel bedanken voor de lekkere en gezonde maaltijd die ze  een keer per maand ons aanbieden .
 
Opbrengst loterij ,
Tijdens de kerstviering hebben we een loterij georganiseerd waarbij de opbrengst gaat naar Stichting Furaha Orphans Kenia er is 163 euro opgehaald, namens de stichting en kinderen bedankt .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: