KBO nieuws

Publicatiedatum: Woensdag 22 januari 2014
Het bestuur wenst alle leden en mensen van Vortum=Mullem een gezond en gelukkig 2014 , we hopen dat we komend jaar weer iets kunnen betekenen voor de ouderen in ons dorp . Als we de uitslag van het onderzoek ,dat onlangs onder jullie is gehouden , hebben geëvalueerd zullen we plannen en met eventuele oplossingen komen .
 
Afgelopen jaar is de jeu de boules baan tot stand gekomen een aantal mensen is hier iedere dinsdag met veel plezier bezig , in 2014 gaan we bekijken wat we nog meer  kunnen doen met name voor de jongere ouderen . Om dit te verwezenlijken   is het wel noodzakelijk dat het bestuur voltallig is en we zijn dan ook op zoek naar een nieuw bestuurslid bij voorkeur een vrouwelijke .
Verder in dit nummer de jaarplanner , we hebben er voor gekozen om de jaarvergadering iets later te plannen als gebruikelijk dit in verband met carnaval
Ook willen we de dames van de kookgroep met 65 PLUS aan tafel bedanken voor de lekkere en gezonde maaltijd die ze  een keer per maand ons aanbieden .
 
Opbrengst loterij ,
Tijdens de kerstviering hebben we een loterij georganiseerd waarbij de opbrengst gaat naar Stichting Furaha Orphans Kenia er is 163 euro opgehaald, namens de stichting en kinderen bedankt .
 
 
 
Jaaragenda 2014       KBO afd. Vortum-Mullem
 
06 Maart             Bedevaart Smakt                Donderdag
14 maart              Jaarvergadering                               Vrijdag
15 Mei                Fietstocht cluster zuid        Donderdag
Eind mei-begin  juni    Busreis Vierlingsbeek  Donderdag
20 Juni                Kienen                               Vrijdag
19 September      Kienen                               Vrijdag
24 Oktober         Dag van de ouderen           Vrijdag
14 November      Kienen                                Vrijdag 
19 December      Kerstviering                       Vrijdag 
 
Beste leden
 
Zoals je in de jaarplanner hebt kunnen lezen gaan we 06 maart naar de Smakt opgeven voor  24 Februari bij Henk 0485  575818 of bij Jo 0485 575055 . We gaan dan evenals andere jaren een rijschema maken .
 
Vrijdag 14 maart jaarvergadering uitnodiging en stukken krijgt U nog toegezonden . Verder in dit nummer een schrijven van de vrijwillige hulpdienst dit kan erg handig zijn , en de uitslag van de vragenlijst die u in november hebt ingevuld verder dit jaar komen we hier op terug .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: