Stichting Steunfonds Ouderenwerk Boxmeer voortaan on line

Publicatiedatum: Woensdag 22 januari 2014
BOXMEER - De ruim 20 jaar jonge, op 31 december 1992 opgerichte, Stichting Steunfonds Boxmeer (SSOB), uitsluitend werkzaam voor de 11 kerkdorpen in de gemeente Boxmeer, is sinds begin van dit jaar ook on  line. Alle ANBI -instellingen (Algemeen Nut Beogende Instellingen) zijn wettelijk verplicht per 1 januari  2014 via een website zich breed te presenteren en dienen zo onder meer ook  rekening en verantwoording af te leggen aan het publiek. Zie www.ssoboxmeer.nl U kunt daar informatie vinden over SSOB  wat betreft de doelstelling,  de steunverlening, het beleidsplan, de financiën, het bestuur en de contactgegevens.
Het bestuur van SSOB is per eind december 2013 enigszins gewijzigd. Voorzitter Ton van Kempen, vanaf het ontstaan van de Stichting in die functie actief  als bestuurslid,  is gestopt met  zijn werkzaamheden vanwege  verhuizing  naar een gemeente in  Noord-Limburg.
Zijn opvolger is Frans Fleuren (Boxmeer), reeds actief als bestuurslid. Jacqueline Cremers-Welles uit Overloon is  Van Kempen vorige maand opgevolgd als bestuurslid. De overige 3 bestuursleden zijn Mini Terwijn–Laarakkers uit Sambeek, secretaris. Joep Dings (Boxmeer) vervult de functie van penningmeester en tenslotte   is Tiny Janssen-Wientjens (Beugen) bestuurslid.  Zie www.ssoboxmeer.nl
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: