Gemeentelijke volksdansmiddag voor ouderen te Overloon

Publicatiedatum: Zaterdag 22 maart 2014

 
De gemeentelijke volksdansmiddag voor ouderen zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 5 april 2014  van 14.00 -16.30 uur in gemeenschapshuis  ‘De Pit’
14 Oktoberplein   te Overloon.  Aan deze volksdansmiddag zal worden deelgenomen door
verschillende volksdansgroepen voor ouderen uit de gemeente Boxmeer. Naast het gezellig samenzijn is het doel van de middag dat alle dansgroepen samen een aantal dansen uitvoeren. De deelnemende volksdansgroepen zijn: Ons Plezier uit Overloon, De Vrolijke Kring uit Sambeek, De Viltzwervers uit Beugen, Trojak uit Boxmeer en Ons Plezier uit Boxmeer. Volksdansen voor ouderen is een activiteit van de Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer (SWOGB). Het is dan ook dankzij de SWOGB en de inzet van enthousiaste vrijwilligers en dansdocenten dat dit treffen met de verschillende volksdansgroepen kan plaatsvinden.
 
Mocht men belangstelling hebben en/of overwegen deel te nemen aan een van de volksdansgroepen dan is men van harte welkom om te komen kijken op zaterdag 5 april in gemeenschapshuis ‘De Pit’   te Overloon. Toegang is gratis.
 
Voor meer informatie over deze middag of wilt u weten of u lid kunt worden van een van de dansgroepen, neem dan contact op met het secretariaat van Radius/SWOGB via swogb@radius-lvc.nl  of  bel naar tel. 0485 –  574440.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: