Bootcamp voor jou én voor weeskinderen in Kenia

Publicatiedatum: Woensdag 26 maart 2014
 
‘Wie goed voor zichzelf zorgt, kan ook goed voor een ander zorgen’.
Heb je altijd al mee willen doen aan een Bootcamp? Op zondag 6 april van 10.00 tot 11.00 staan, Irene Deriet, Suzanne Brienen en Jet Huijbers klaar om u te begeleiden bij een Bootcamp vanaf de parkeerplaats bij de Heksenboom in Sint Anthonis. Zij vragen vijf euro voor de deelname. Van deze bijdrage zal 100 % gesponsord worden aan een goed doel: stichting Furaha Orphans voor een weeshuis in Kenia.
Bestuurslid Wilhelmien Roelofs uit Vortum-Mullem vertelt enthousiast over de stichting, die bijna 3 jaar geleden is opgericht. ‘Na succesvol vrijwilligerswerk besloot Judith Burgers bij thuiskomst in 2011 om de weeskinderen in Kenia te blijven ondersteunen. In 2013 is Judith teruggegaan met vier andere vrijwilligers om een groentetuin aan te leggen, de keuken op te knappen en watertanks te plaatsen. De kinderen slapen nu nog in een schoolgebouw. In een volgende fase willen we een klein woonverblijf bouwen, het onderwijs verder uitbreiden en de kinderen nog meer een ‘thuis’ geven. De kinderen ‘raken’ je. Het is geweldig om deze kinderen zonder ouders te ondersteunen bij hun weg naar volwassenheid. Ons werk is onuitwisbaar voor deze kinderen.’
Wat is een Bootcamp?
Bootcamp is een intensieve activiteit om te sporten in de buitenlucht. Je traint kracht en uithoudingsvermogen. Het is geschikt voor IEDEREEN, nieuw en uitdagend. Elke oefenvorm is uitgewerkt in verschillende niveaus. Een mooie kans om je eigen grenzen op te gaan zoeken. Nu heb je de kans om eens kennis te maken met een Bootcamp.
Zin in deze uitdaging? Stuur een mail naar reen@hetnet.nl onder vermelding van Stichting Kenia, tot uiterlijk 30 maart. Vergeet niet je naam en telefoonnummer. Vijf euro overmaken kan op rekeningnummer: NL39INGB0004657258 
Stichting Furaha Orphans Kenia
t.b.v. Bootcamp
Alleen sponsoren mag natuurlijk ook.
 
Tot zondag 6 april om 10.00 op de parkeerplaats bij de Heksenboom in Sint Anthonis. Jij komt toch ook voor jezelf én voor de kinderen in Kenia!
Irene Deriet, Jet Huijbers en Suzanne Brienen
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: