100 jaar volharding

Publicatiedatum: Maandag 28 april 2014
Beste sportvrienden,
 
Op 14 juli 2014 is het precies 100 jaar geleden dat onze vereniging RKVV Volharding werd opgericht. Het spreekt voor zich dat wij dit moment uit onze clubgeschiedenis niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.
 
Wij vinden het dan ook fijn om samen met onze leden en oud-leden bij dit jubileum stil te staan, dat wij vieren in het Hemelvaartsweekend. Van harte nodigen we u uit om samen met uw partner op onze jubileumreceptie en aansluitende reünie aanwezig te zijn.
 
De jubileumreceptie zal plaats vinden op vrijdag 30 mei 2014 van 19.00 tot 20.30 uur in de feesttent op Sportpark Soetendaal, Soetendaal 5a te Vierlingsbeek. Na de receptie zal de rest van de avond in het teken staan van een hopelijk druk bezochte reünie.
 
Natuurlijk mag een jubileumboek niet ontbreken bij een 100 jarig feest. Het is een prachtig boek geworden wat je beslist in huis moet hebben en gepresenteerd zal worden op deze feestelijke avond. Op dit moment zijn er al meer dan 250 inschrijvingen voor het jubileumboek binnen. Wil je niet het risico lopen om het boek te missen, reageer dan meteen en schrijf je in via onze website www.rkvv-volharding.nl en klik op Jubileumboek: "Volharding dat is onze naam". De kosten van het boek zijn 25 euro. Tevens willen wij uw aandacht vestigen op de rest van ons jubileumprogramma dat u kunt vinden op bijgaande flyer.
 
Graag tot ziens op vrijdag 30 mei 2014. Wij verheugen ons op uw komst.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur RKVV Volharding Vierlingsbeek

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: