Topscorers Sambeek en Toxandria voor 1 keer samen bij ONI

Publicatiedatum: Donderdag 01 mei 2014

Topscorers Sambeek en Toxandria voor 1 keer samen in team.


Het voetbalseizoen is al weer haast ten einde. Zo ook in de 6e klasse D. Hierin strijden drie kerkdorpen van de gemeente Boxmeer om het kampioenschap 2014. Te weten Vios uit Beugen, het Rijkevoortse Toxandria en S.V. Sambeek. Met nog 2 speelronden te gaan voert Toxandria dankzij een beter doelsaldo dan Beugen de lijst aan en Sambeek volgt op 2 punten, maar het blijft spannend tot de laatste speelminuten.

En dan is er nog een ander kerkdorp van Boxmeer, namelijk Vortum-Mullem. Hier is in 2005 vv ONI heropgericht. Dit cafevoetbalteam speelt haar wedstrijden op de zaterdagen en zoals een echte topvoetballer betaamt heeft hij niet genoeg aan 1 wedstrijd in het weekend.

Zo geldt dit ook voor Bas Eisink en Frank Havens, topscorer van resp. SV Sambeek en Toxandria, en Havens zelfs regiotopscorer met 38(!) treffers. Zij zijn zaterdags af en toe actief bij vv ONI, maar haast nooit tegelijk. Aankomende zaterdag, wanneer het eerste van vv ONI haar degens kruist met La Compagnie in Boekel zullen beide aanvallers in 1 team te aanschouwen zijn.

Kom het mee maken hoe deze twee "rivaliserende" goalgetters gebroederlijk naast elkaar de punten naar Vortum-Mullem proberen te slepen.

La Compagnie- vv ONI zaterdag 3 mei Aanvang 15.30 uur sportpark Boekel.

 

Bron: ONI

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: