Maandag 12 Mei 2014: Arold Arts in Man bijt hond

Publicatiedatum: Maandag 12 mei 2014
Ter kennisgeving: Maandag 12 mei, zal Arold Arts met z'n Vortum-Mullem spandoeken te zien zijn in de uitzending van "Man bijt hond" om 18:55 uur op NL2.

Zie ook onderstaande aankondiging, te vinden via de persberichten van de NCRV.

Uitzending terug te kijken via onderstaande link:
http://www.npo.nl/man-bijt-hond/12-05-2014/KN_1657678?start_at=820

 

Uitzenddatum: 
maandag 12 mei 2014 - 18:55 uur
Zender: 
Nederland 2

Deze zomer is het weer zover. Het WK Voetbal in Brazilië komt eraan en de Oranjekoorts begint te stijgen in ons kikkerlandje. Zeventien miljoen bondscoaches zitten straks weer voor de buis. NCRV’s Man bijt hond kan niet wachten tot het moment daar is en trekt het land in met de oranje ‘All you need is luck-camper’. Met deze camper verzamelt Man bijt hond de beste adviezen en gelukwensen van het volk voor de enige echte bondscoach Louis van Gaal en zijn jongens. In de camper treffen we een aantal bijzondere Oranjefans aan die op een speciale manier warmlopen voor het Nederlands elftal.

Kan het G-team van SDO Bussum met hun gouden strafschop-tips Nederland verlossen van het penalty-trauma? De goddelijke Oranje Kanaries van Ger de Heer zijn er in ieder geval van overtuigd dat Nederland fluitend Wereldkampioen gaat worden. Ook bezoekt Man bijt hond met de camper de maker van één van de bekendste stadion-spandoeken van Nederland. In navolging van octopus Paul treffen we de twee Braziliaanse gordeldieren Levi en Friemel. Kunnen zij alvast voorspellen of Nederland daadwerkelijk Wereldkampioen wordt? Om het Nederlands elftal naar de overwinning te  zingen trekt de tachtigjarige Henk Boels nog één keer alles uit de kast met zijn WK-hit.

Man bijt hond kan niet wachten tot de aftrap en kleurt vanaf maandag 12 mei een week lang heel Nederland alvast oranje.


Bron: http://pers.ncrv.nl/persbericht/man-bijt-hond-kleurt-heel-nederland-oranje

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: