3 maal groot succes toneel!

Publicatiedatum: Maandag 19 mei 2014
Toneelvereniging Vortum-Mullem en Sambeek krijgt nieuwe naam.
 
Afgelopen zondagmiddag hebben we onze toeschouwers mogen trakteren met een geweldig
streekproduct, namelijk de toneelvoorstelling van  “Ut Maashegge-spook”.
Apetrots zijn we op de afgelopen 2 weekenden, waar we ons 40 jarig jubileum mochten vieren en met de bekendmaking van onze nieuwe naam die de twee dorpen aan elkaar verbindt.
We dragen vanaf vandaag de naam VEST,  wat staat voor: 
 
Vortums En Sambeeks Toneel.
 
Bij een nieuwe naam hoort dan ook een nieuw logo, wat groots werd onthuld na afloop van de voorstelling. Wij willen Ad Toonen, die het logo heeft ontworpen, hiervoor extra bedanken.
Het vest staat voor warmte, zit als gegoten en vooral lekker makkelijk te dragen.
Binnenkort staat er ook een nieuwe website online www.vest-toneel.nl  waar we natuurlijk ook foto’s plaatsen van ons stuk  “Ut Maashegge-spook”, maar ook uit de geschiedenis van het Sambeeks en Vortums toneel.
Bij binnenkomst hadden we voor elke bezoeker een lekkere traktatie bij de koffie, want wie jarig is trakteert. Na een korte toespraak van de lopende krant uut Mullebeke, werd het donker en schemerig donderde en bliksemde het en…………… de rest heeft had u met eigen ogen moeten zien.
De mensen hebben namelijk genoten van de voorstelling, mede omdat het in ons eigen dialect werd gespeeld. Humor, spanning en een traan, het zat er allemaal in tijdens het verhaal in “Mullebeke”. Wat een samenvoeging was van Vortum- Mullem en Sambeek en in de Maashegge die onze beiden dorpen heeft verbonden.
 
We kunnen na 3 succesvolle voorstellingen dan ook met vol vertrouwen kijken naar de volgende 40 jaar. Het zou ook geweldig zijn dat we mensen weer terug de planken op kunnen krijgen van de degene die destijds bij toneelvereniging hier in Sambeek waren. Natuurlijk zijn andere mensen die het leuk zouden vinden om een rol te spelen ook van harte welkom.
Neem dan contact met ons op:
trudy.hermans@planet.nl of kijk binnenkort een keer op www.vest-toneel.nl voor meer inspiratie.
 
Wij willen sponsoren de bezoekers en iedereen die geholpen heeft tot dit succes, van harte bedanken en hopelijk tot volgend jaar.
 
Met vriendelijke groet van VEST
 
 

Bron: Toneelvereniging

Geplaatst door: Trudy Hermans

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: