Open dag HBSV

Publicatiedatum: Maandag 26 mei 2014
Beste dorpsgenoten,
Afgelopen zondag 25 mei hebben we op het terrein van de hondenclub HBSV een open dag gehad. Doel van deze open dag was om onze vereniging te laten zien aan diegene die daarin geïnteresseerd is.
We hadden gelukkig prachtig weer en mochten vele bezoekers begroeten.
We hebben vele demonstraties van gehoorzaamheid lessen als ook demonstraties van behendigheid gegeven. Dezen vielen bij het publiek enorm in de smaak. Je ziet gewoonweg aan de honden en ook aan hun baasjes dat ze enorm genieten.
Alle soorten maten en rassen honden hebben meegedaan en het was zeer geslaagd alom. Van jack russel tot boxer allen hebben meegedaan met de demonstraties.
De HBSV heeft inmiddels een mooi en praktisch clubgebouw, alsmede opslag voor al haar behendigheid spullen. Het veld in Vortum-Mullem is hier enorm geschikt voor vanwege ligging van de weg af en de hoogte van het veld waardoor het altijd mooi droog is.
 
Op deze dag heeft de Tent van de fanfare, op het veld dienst gedaan om de standjes van bv. dierspeciaal zaak, trimsalon, dierenarts en anderen te huisvesten om aldaar onze bezoekers van adviezen te voorzien alsmede dierbenodigdheden die gekocht konden worden.
Met een grote groep vrijwilligers is er hard gewerkt onder leiding van de activiteiten commissie om er een geslaagde en gevarieerde dag van te maken.
Doel van de HBSV is lessen verzorgen voor die groep mensen die een pup aanschaffen en deze zodanig willen opvoeden dat het een leuke gezinshond wordt. Investering van 1 uur per week en je hebt 15 jaar een leuke hond die doet wat jij wil.
Dus als u of in uw kennissen kring mensen zijn die overwegen om een hond aan te schaffen of reeds aangeschaft hebben schroom dan niet om contract met onze vereniging op te nemen. Dit kan via de site www.hbsv-boxmeer.nl  alwaar u nog meer kunt lezen over onze vereniging.
Mede namens de Vortumse instructeurs:
Oscar de Wit, Tonnie van Duren, Ellen Duvekot en  Lammert Veenhuizen
 De activiteitencommissie en het bestuur van de HBSV
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: