Furaha Orphans zet zich in voor de weeskinderen in Homa Bay

Publicatiedatum: Zondag 27 juli 2014


Stichting Furaha Orphans zet zich in voor de weeskinderen in Homa Bay, Kenia

Het doel van Stichting Furaha is de leefomstandigheden van de kinderen verbeteren door onder anderen een opleiding, gevarieerd voedsel, persoonlijke hygiëne, gezondheidszorg en onderdak te bieden. Daarnaast willen we de kinderen naast spullen ook het echte familiegevoel meegeven omdat dit het verschil kan maken voor een gelukkige jeugd.

Het doel voor 2014 is het bouwen van een echt huis voor de kinderen (ze slapen nu nog in 2 klaslokalen) en het in dienst nemen van een “moederfiguur”. Een vrouw die zich buiten de schooltijden ontfermt over de kinderen. Om dit te kunnen realiseren organiseren we diverse activiteiten. De benefietdag op 12 oktober is zo’n activiteit.

Benefietdag Vortum-Mullem.

Op 12 oktober 2014 organiseert de Dorpsraad Vortum-Mullem i.s.m. alle plaatselijke verenigingen een grote benefietdag. Van 11.00 uur tot ongeveer 18.00 uur zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden in en rondom een grote tent op het kerkplein. Activiteiten zullen o.a. bestaan uit optredens van de diverse muziekverenigingen, workshops, diverse activiteiten voor de kinderen en een  goederen –en dienstenveiling.  We willen deze dag zoveel mogelijk geld ophalen voor een huis voor Furaha Orphans in Kenia
Ons motto is: Together we can!

Voor de goederen- en dienstenveiling zijn we nog op zoek naar diensten en goederen.   Draagt u of uw bedrijf een steentje bij aan het huis voor onze weeskinderen? Stel goederen of een dienst beschikbaar!!!!
Dit kan van alles zijn. Van ramen wassen, klussen, tuinieren tot het aanbieden van diner, organiseren van een kinderfeestje, schoonheidsbehandeling, oppassen enz. enz.

Voor bedrijven is het mogelijk om hun naam te presenteren op 12 oktober via de beamer en verder kan de naam van uw bedrijf geplaatst te worden op onze vernieuwde website.

Voor meer info zie www.furaha.nl  of Wilhelmien Roelofs 06-20856306
Furaha Orphans Kenia
NL39 INGB0004657258
o.v.v. benefietdag Vortum-Mullem

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: