Passe Partout Filmcyclus 2014/2015

Publicatiedatum: Zondag 21 september 2014

 
Vier films over schuldgevoelens en vergeving.
SWOGB, BiblioPlus, Radius Welzijn en OLC (Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk) werken samen om u een filmreeks aan te bieden over onderlinge relaties tussen mensen en over wat zij in feite nog zoal met elkaar ‘te regelen’ hebben.
 
De filmcyclus gaat over onderlinge relaties tussen mensen en over weer ‘in ’t reine komen’ met elkaar.
Tussen: “Ik kan hem wel ‘vergeven’ ” en “Ik vergeef je” ligt een wereld van verschil. Ergens in die tussenruimte spelen de onderwepen van de films zich af. De films draaien in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer en starten om 10.00 u. Vanaf 9.30 uur staat er in de bibliotheek Boxmeer een kopje thee of koffie voor u klaar. Na afloop van de film kunt u, tijdens de gezamenlijke lunch, napraten over de film. De data: 10 oktober met Forgiveness, 14 november met Troubled water. En  9 januari 2015 met Le Fils en op 13 februari Trois mondes.
Toegangsprijs per film inclusief lunch is € 11,00 en een passe-partout voor 4 films bedraagt € 37,50. Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten, bezoek de website www.biblioplus.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus. U kunt ook een kaartje kopen voor aanvang van de voorstelling. In verband met de organisatie van de lunch wordt tijdige aanmelding op prijs gesteld.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: