Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid

Publicatiedatum: Dinsdag 23 september 2014
                                                                                          Vortum-Mullem, 18 sep 2014
 
Beste dorpsgenoten, familie en vrienden,              
Langs deze weg wil ik iedereen die lid is van de “Rabobank “ oproepen om naar de ledenvergadering te gaan op 02 okt 2014 in Overloon.
Ten eerste is onze plaatselijke toneelvereniging voorgedragen om mee te dingen naar een prijs voor het “ Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid ” en hoe meer stemmen zij vergaren, des te beter ze zullen eindigen.
Verder is het zo, dat ons huidige ledenraadslid Peter Stevens de ledenraad gaat verlaten, omdat hij zijn termijn van 8 jaar erop heeft zitten.
Het is voor elk dorp belangrijk dat er iemand zitting heeft in de ledenraad. Ik heb tijdens voorgaande vergaderingen al aan gegeven dat ik belangstelling heb om bij de ledenraad te gaan.  Peter Stevens en Govert Ketelaars ( Groeningen ) hebben mij gevraagd of ik mezelf verkiesbaar wilde stellen.
Bij deze wil ik dan niet alleen nu om jullie stem vragen, maar ook uitleggen dat wanneer er in de komende jaren gekozen moet worden voor deelneming aan het Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid het een grote pre is als er een dorpsgenoot in de ledenraad zit. Denk hierbij aan:  de carnavals vereniging met nieuwe pakken, de jeugdvereniging met rolluiken, de KBO met de Jeu de Boules baan en nu de toneelvereniging “ VEST ” voor een mobiel decor….
Ook wil ik het belang onderstrepen dat er iemand met een agrarische achtergrond in de ledenraad actief blijft.
Het is een kleine moeite die veel bijdraagt aan de leefbaarheid van een dorp!
Dus meld je aan of machtig een ander lid, en stem op 02 okt bij de ledenraadvergadering op de Toneelvereniging en op Erik Deenen.
 
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!
Groet,
Erik Deenen.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: