Wederom vernielingen!

Publicatiedatum: Dinsdag 07 oktober 2014
geachte inwoners van Vortum-mullem
afgelopen zaterdag hebben wij weer bezoek gehad van personen op  de forelvisvijvers. Hierop ben ik zondags een schrijven gaan rond brengen met de onderstaande tekst . de bedoeling was voor het hele dorp maar zover is/ben ik,  niet gekomen .   mensen die ik hiermee benaderde op wie dit niet van toepassing is of  hiervan schrokken  bied ik mijn welgemeend excuus aan.
Beste ouders
Zaterdag 4 oktober hebben wij wederom bezoek gehad op onze forellenvijvers .  alweer zijn er stoelen en een ijzeren vuilnisbak in de vijvers gegooid. ook de betonnen bloembak moest het weer ontgelden doch deze keer hebben ze de bloembak in de vijver gegooid.  hij weegt ongeveer 50  kilo. gooi dat in een vijver met zeil en u kunt zich de schade voorstellen. gelukkig voor mij zijn de gasten gezien.
 via het terrein van jan arts zijn ze het terrein op en ook weer afgegaan. het gaat hierbij om kinderen.
weet u waar uw kind(eren)zijn geweest op zaterdag 4 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur?
. ivm de eventuele schade moeten wij hier na het weekend aangifte van doen. Graag horen wij iets van u.
tel. 572267 of  0614429188 bij voorbaat bedankt  namens  forelvisvijvers de uitkomst
Intussen weten wij dat het gaat om 3 kinderen tussen de 10 en 16 jaar die via Jan Arts naar de sluis zijn gegaan daar(waarschijnlijk) hebben zitten roken , aan de oranje lichtjes te zien, na hun vandalisme te hebben gedaan zijn ze weer  via de ingang  van de forelvijvers met spoed vertrokken. De tijd dat dit zich afspeelde is tussen 20.15 en 21.15 uur.
Hebt u deze 3 kinderen rond 20.00uur of 21.30uur op straat gezien of weet wie het zijn dan horen wij dit graag van u. de daders mogen zich natuurlijk ook vrijwillig melden dat is altijd beter als na politie onderzoek.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: