Mannelijk nieuws uit Vortum

Publicatiedatum: Zondag 26 oktober 2014
Mannen uit Vortum-Mullem in trek bij plaatsgenoten
 
(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. Recent onderzoek van Maurice de Hond heeft uitgewezen dat de gedachten van de inwoners uit Vortum-Mullem de laatste weken van Oktober en de eerste weken van November regelmatig afdwalen naar de mannelijke helft van de inwoners.
Ook de vrouwen zouden regelmatig hun hoofd vol hebben van de mannen.
Vragen als: zou hij HET doen, of, heeft hij HET al gedaan en zou hij HET mogen, zouden op het puntje van ieders tong liggen.
Navraag bij verschillende instellingen leverde in eerste instantie niets op, al laat bureau jeugdzorg weten erg blij te zijn met de mededeling dat MEN in ieder geval minstens 18 jaar moet zijn.
De net samenwonende hunk Guus van Bree laat weten eigenlijk maar aan 1 ding te denken, maar heeft wel een idee waar dit vandaan komt.
“In die weken begint namelijk de Pakhuus Peeters Prestigeuze Plekkers Prinsen Poule.
Heel het dorp is dan in de ban van de poule en denkt na wie de nieuwe prins zal worden”.

En ook  dit jaar kan er dus weer worden gepouled.
Inzetten kan als vanouds donderdag avond voor het prinsenbal vanaf 22.00 uur in het gemeenschapshuus, wat voor deze aangelegenheid weer zal worden omgedoopt in “het PoulePaleis”.
Wilt u meedoen met de sms/app dienst?
Sms/app dan PRINS AAN  naar 0623950859 en dan ontvangt u in week voor het Prinsenbal, 3 aanwijzingen over de nieuwe prins. (1 malig 50 cent voor de sms/app en 1 euro per gepoulde prins)

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: